Ediția de toamnă 2017

 

17 octombrie, Business Development Capital a avut plăcută plăcere să anunțe lansarea Programului ITMC – Internship, Training, Metoring, Coaching Programme – ediția de toamnă, 2016.

Programul și-a propus să abordeze obiective ambițioase, să descopere talente și soluții creative de angajare, și în acest scop să conecteze două comunități: a oamenilor de afaceri și a tinerilor dornici să se realizeze în plan profesional.

În cadrul Programul ITMC, ediția de toamnă, studenții au beneficia de experiențe inedite de învățare: stagii de practică în companii, cursuri de dezvoltare personală, sesiuni de mentorat și coaching, evenimente de networking, vizite la companii, business jocuri.

Astfel tinerii au avut oportunitatea de a-și dezvolta abilitățile de comunicare, analiză, negociere și aptitudinile de muncă, pentru a avea o contribuție mai valoroasă la prosperarea echipelor în care se vor integra.

În ediția de toamnă, stagiarii au participat la 15 training-uri ce au avut drept obiectiv îmbunătățirea abilităților și aptitudinilor de comunicare, analiză, negociere. Competențele dobândite de participanți în cadrul Programului au fost esențiale pentru încadrarea acestora în câmpul muncii. 

Printre cei selectați se regăsesc persoane având specialități diferite: finanțe, contabilitate, analiști, din domeniul marketingului, absolvenți ai diferitor facultăți. BDC și-a propus să formeze grupe, într-așa fel ca interesele lor, să se coincidă, și ca ei să poată comunica și să împărtășească experiența lor. 

 

 

 

ozio_gallery_nano
Ozio Gallery made with ❤ by turismo.eu/fuerteventura