Ediția din primăvara 2016 a Programului ITMC

În perioada martie-mai, 2016, s-a desfășurat a doua ediție a Programului ITMC, fondat de către compania de consultantă BDC (Business Development Capital). Programul ITMC (Instruire. Stagiere. Mentorat. Coaching) – are ca scop dezvoltarea abilităților și competențelor practice în rândul tinerilor în concordanță cu cerințele pe piața muncii, având la bază instrumente moderne, precum: stagii de practică, training-uri, sesiuni de mentorat și coaching.

 

Instruire – stagiul de practică oferit participanților programului, cu oportunitate de angajare în companiile de Top din Moldova;

Training – module de instruire, adițional la stagiul de practică  în una din companiile de top din țară, ediția de primăvară a programului a inclus 12 sesiuni de orientare și formare; Mai multe detalii despre training-uri, vezi aici.

Mentoring – consiliere și sprijin pentru o mai bună integrare și orientare spre soluții;

Coaching – dezvoltarea personală și profesională, orientarea spre rezultate și performanță. Vezi mai multe detalii despre programul de coaching, aici .

 

Mai mult, Programul  ITMC 2016 a inclus și evenimente de networking cu participarea personalităților de succes din țară - manageri, proprietari de afaceri, tineri talentați, care-și vor împărtăși ideile de business și viziunile inovaționale. Mai multe detalii despre evenimente organizate, aici .

 

 

Așteptările programului ITMC 2016

 

200    aplicanți;

40       participanți selectați;

20       companii partenere;

190     ore de training;

40        coacheri pregătiți;

160     sesiuni de mentoring;

50%    absolvenți angajați.

 

 

Rezultatele obținute

 

270    aplicanți;

35       participanți selectați;

14       companii partenere;

200     ore de training;

18        coacheri pregătiți;

70        sesiuni de mentoring;

90%    absolvenți angajați.

 

 

   Testimonialele Promoției ITMC 2016, ediția de primăvară

 

 

 

ozio_gallery_nano
Ozio Gallery made with ❤ by turismo.eu/fuerteventura