Absolvirea ITMC 2016 (primăvara)

   Eveniment de absolvire a programului

 

 

Pe 31 mai s-a desfășurat festivitatea de absolvire a Programului ITMC 2016, ediţia de primăvară. La Program au fost selectaţi – 40 de tineri, 14 companii partenere – ce a presupus 3 luni de training și 11 module de instruire. La final au ajuns 35 de tineri, 30 dintre care au primit oferte de angajare în câmpul muncii.

 

Evenimentul a fost condus de tineri absolvenți, care au demonstrat abilitățile și cunoștințele obținute în timpul training-urilor, prezentând publicului cum s-au semțit înainte de program, în timpul programului, ce abilități si-au dezvoltat și au descoperit, ce schimbări s-au produs după finisarea Programului și cum le-a influențat asupra dezvoltării lor profesionale și personale.

 

Selectarea candidaţilor se efectuiază în baza interviurilor, iar principalul criteriu de evaluare este motivarea: vrem să investim în tineri care sunt gata să se dezvolte şi să depună anumite eforturi în acest sens. La evenimentul de absolvire, participanților le-au fost înmânate certificate, de finisare a programului. Proiectul este destinat studenţilor din ultimii ani de studii, inclusiv masterat, dar şi elevilor din şcoli profesionale şi colegii. Cursurile de instruire coincid cu stagiul de practică pentru fiecare grup-ţintă: programul ITMC de primăvară a fost orientat mai mult spre studenţii de la instituţiile de învăţământ superior, iar cel de toamnă – pentru colegii.

 

ozio_gallery_nano
Ozio Gallery made with ❤ by turismo.eu/fuerteventura