Lansarea ITMC 2016 (primăvara)

Eveniment de lansare a Programului ITMC

 

 

Autor al Programului ITMC este compania „Business Development Capital” (BDC), fondată în anul 2015 de către o echipă de tineri, care a participat la Programul de Dezvoltare a Sectorului Privat în Suedia. BDC își propune să dezvolte întreprinderile din țară prin promovarea modelului de management etic și a conceptului de responsabilitate socială corporativă.

 

Astfel, Programului ITMC (Internship. Training. Mentoring. Coaching) ediția 2016 și-a deschis ușile pentru evenimentul de lansare joi, 10 martie 2016, în Sala de Conferințe Courtyard, hotel Codru, unul din parteneri ai ITMC. La eveniment au participat fondatorii programului ITMC, Angela Gladei, Andrei Crigan şi Adrian Ciofu, reprezentanţi ai companiilor partenere şi potenţiali angajatori din sectorul public, traineri şi mentori, studenţi şi masteranzi în ultimul an de facultate, dar şi absolvenţi ai programului ITMC de anul trecut.

 

Pe parcursul anului 2016, în cadrul Programului ITMC, ediția de primăvară au fost selectaţi 40 de studenţi, masteranzi, care îşi vor face stagiul de practică în 14 companii partenere din sectoarele: financiar, servicii, producere, industrie, comerț, HoReCa şi media. Pe lângă dezvoltarea abilităţilor profesionale, pe parcursul celor trei luni de program, tinerii vor beneficia şi de training-uri ce vor contribui la îmbunătățirea abilităților non-tehnice (soft skills) ale acestora: comunicare, arta de a vinde și a negocia, managementul timpului, managementul conflictelor, leadership etc.

 

ozio_gallery_nano
Ozio Gallery made with ❤ by turismo.eu/fuerteventura