Lansarea Business Game Capital +

 

 

În cadrul programului a fost organizat un joc interactiv, Capital +, care s-a desfășurat pentru prima data în Moldova. Jocul respectiv a fost inițiat și organizat de către 10 profesioniști în diferite domenii din sectorul public și cel privat din Moldova, participanți la Programul Internațional de Training , ce a avut loc în Stockholm, Suedia prin colaborare cu BDC (Business Development Capital), ITMC, la Chișinău. La evenimentul de lansare au participat tinerii selectați în cadrul Programului ITMC, care fac stagii în diferite companii locale și internaționale. Acest joc interactiv  a permis participanților să învețe în practică cum se administrează un business în Moldova.

 

Participanții au fost împărțiți în echipe de câte 4-5 persoane, fiecare persoană având rolul. În timpul simulării economice, au fost luate decizii strategice din partea participanților, pentru a identifica: ce produse să dezvolte, de ce echipament tehnic au nevoie, pentru a asigura profitabilitatea întreprinderii create, pentru a câștiga și a extinde piața sau pentru a obține contracte și a atrage clienții. Pe toată durata jocului, echipele au fost asistați de mentori, care le-au ghidat și au oferit răspunsuri la orice întrebare, pentru a îi ajuta să înțeleagă mai bine etapele pe care le au de parcurs.

 

Pe parcursul acestei simulări interactive, unii au învățat cât e de important lucru în echipă, alții – cât de important sunt investițiile, fluctuațiile banilor în afaceri. Participanții au văzut diferite procese economice, au înțeles ciclul întreg al unei produceri. Capital +, te învață principiile generale de supraviețuire într-o afacere, în care trebuie să prognozezi viitorul companiei, să fii atent la diferite procese și obiective pe care trebuie să le atingi.

 

ozio_gallery_nano
Ozio Gallery made with ❤ by turismo.eu/fuerteventura