Vizite la companii

Vizitele de studiu în companiile Orange, Orbico și Efes au fost organizate în urma lansării Programului ITMC, destinat absolvenților instituțiilor superioare, licență sau master, care doresc să se integreze în câmpul muncii din Moldova. Astfel, tinerii au beneficiat de ocazia de-a cunoaște experiența acestora pe piața locală și internațională, etapele de producere și manipulare a mărfurilor și funcționalitatea acestora în întregime. 

 

 

 

Orbico. În cadrul companiei Orbico, participanții programului au avut ocazia de-a cunoaște direct modalitatea de manipulare a mărfurilor. Au vizitat toate departamentele companiile, depozitul întreprinderii, au văzut cum sunt efectuate operațiunile ce țin de distribuția mărfurilor din țările producătoare în Moldova, și cum sunt gestionate pe piața locală. 

 

 

 

Orange. Tinerilor le-a fost prezentat, Smart Cafe, Orange Monin. Pe lângă elemente inovaționale, ce țin de tehnologiile prezentate de Orange, în acest loc  mai sunt și organizate business meeting-uri, sau diferite evenimente distractive, sau concursuri. Absolvenții au analizat cu entuziasm produsele care sunt expuse spre dispoziția clienților. 

 

 

Efes Moldova. În compania Efes tinerii absolvenți au analizat cum este gestionată activitatea producerii în ansamblu, au văzut producția propriu zisă a berii, care este distribuită pe întregul teritoriu al Moldovei. A avut loc și o degustație, a diferitor tipuri de beri, oferite participanților. 

\r\n

ozio_gallery_nano
Ozio Gallery made with ❤ by turismo.eu/fuerteventura