Noutăți -

75% dintre studenţii care participă la programul ITMC au obţinut contracte de angajare.

 

Programul ITMC își propune să ajute companiile din Moldova să identifice tinerele talente în rândul absolvenților, să le motiveze să rămână în țară prin oferirea oportunităților de angajare, să accelereze procesul de integrare a absolvenților în câmpul muncii. 

 


 

 

ITMC - Integrarea tinerilor pe piața muncii din R. Moldova

Programul ITMC – integrarea tinerilor pe piaţa muncii din Republica Moldova. La final au ajuns 35 de tineri, 30 dintre care au primit oferte de angajare în câmpul muncii.

 


 

Cum să-ți găsești un job bine plătit conform specialității

Tinerii din Moldova au oportunitatea de a-şi găsi un loc de muncă bine plătit, conform specialității, datorită Programului ITMC (Internship. Training. Mentoring. Coaching), implementat pentru al doilea an consecutiv.

 


 

 

Festivitatea de absolvire a Programului ITMC 2016 ediția de primăvară

Pe 31 mai s-a desfășurat festivitatea de absolvire a Programului ITMC 2016, ediţia de primăvară. La Program au fost selectaţi – 40 de tineri, 14 companii partenere. Programul a presupus 3 luni de training și 11 module de instruire.

 


 

Lansarea campaniei „Un dar, o bucurie, un viitor”.

Cei 59 de elevi ai şcolii-internat din comuna Cărpineni, raionul Hîncești, au petrecut o zi învățând să coase papioane, să asambleze machete ale dinozaurilor, în timp ce acumulau informații despre universitățile, colegiile și școlile profesionale din țară. 

 

 


 

 

Învață să gestionezi o afacere cu un joc de societate captivant - Capital +.

Zece antreprenori din Moldova au organizat la Chișinău primul eveniment de simulare economică a unei afaceri – un joc de societate interactiv ce permite participanţilor să înveţe în practică cum se administrează un business în Moldova.

 


 

 

Angela Gladei: „ITMC descoperă, dezvoltă și valorifică potențialul tinerilor specialiști”.

10 martie, a avut loc deschiderea oficială a Programului ITMC pentru absolvenți și studenții instituțiilor superioare din Chișinău. 

 


 

Șansa ta de a obține un job bine plătit.

Absolvenții din Republica Moldova au o șansă să obțină un job bine plătit conform profesiei.

 


 

Lansarea programului.

80 de studenți și masteranzi vor avea oportunitatea să facă stagii de practică în companiile de top din Moldova.

 


 

 

Stagii de practică în companiile de top din Moldova.

Aplică la un stagiu de practică într-o companie de top din țară. Studenții și masteranzii din ultimul an de studii ai universităților, colegiilor și școlilor profesionale din Moldova pot aplica la Programul ITMC (Internship, Training, Mentoring and Coaching) ediția 2016.