Parteneri

Companiile cu care colaborează Programul ITMC oferă stagii de practică studenților în funcție de specializare/domeniu de studiu și specificul/domeniul de activitate al companiei, precum și locuri de muncă în dependență de posturi vacante prezente în companie.

 

Participând la un astfel de program, companiile beneficiază de:

 

    • Posibilitatea de-a identifica „minți” creative și integrarea lor rapidă și eficientă în cadrul companiei, prin instruirea acestora și asigurarea stagiului de practică.
    • Dezvoltarea culturii de coaching în companii și instruirea coacher-ului delegat de companie.
    • Minimalizarea riscului la angajare și a timpului de selectare.
    • Minimalizarea bugetului pentru recrutare, angajare și integrare în companie a noului angajat.
    • Creșterea conectivității mediului academic cu cel privat și facilitarea accesului către comunitate în vederea recrutării celor mai buni studenți.

 

 

Participând la Programul ITMC , companiile beneficiază de 5 zile de cursuri de dezvoltare pentru manageri și specialiști resurse umane, prin programul de coaching - ”Capacity building programme”. Detalii privind programul de coaching -  AICI

Obiectivul programului este să consolideze capacitățile de “People Management” ale managerilor și specialiștilor în resurse umane. Sesiunile de instruire vor fi conduse de Mihai Tănase – Leading trainer în cadrul companiei Aegis Training.  

 

 

Opiniile partenerilor primei promoții a programului ITMC 2016:

 

“Participarea în proiectul respectiv ne-a oferit posibilitatea de a găsi angajaţi motivaţi și pregătiţi. Așteptăm promoţiile viitoare pentru suplinirea personalului în cadrul întreprinderii.” Veronica Luchianenco, directorul de resurse umane, compania Dulcinella.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stagiarii s-au integrat foarte rapid în compania noastră și au depășit toate așteptările noastre. După stagiul de practică, la toți cei 4 participanți noi le-am oferit locuri de muncă atractive, pentru care de obicei este de nevoie de 1,5 – 2  ani de experiență.” Mirela Senatov, Șef Secție Cadre a rețelei de magazine Linella.

 

 

 

 

 Pentru noi a fost o  deosebită plăcere să primim tinerii la practică și să le oferim traininguri ce țin de vânzări și autodezvoltare. Noi suntem gata și mai departe să susținem acest proiect social. ” Marina Lupu, Director Executiv al companiei ORBICO.

 

 

 

 Companii - partenere ai Programului ITMC 2017